На Хмельниччині під час антитерористичних навчань військовослужбовці внутрішніх військ затримали любителя марихуани

На Хмельниччині під час антитерористичних навчань військовослужбовці внутрішніх військ затримали любителя марихуани

30.10.13 08:08 0 925
Нещодавно на Хмельницькій атомній електростанції відбувались міжвідомчі антитерористичні тактико-спеціальні навчання, під час яких перевірялась ефективність системи фізичного захисту підприємства. Залучений до цих навчань патрульний підрозділ дислокованого в Хмельницькому окремого батальйону внутрішніх військ не лише успішно виконував усі покладені на нього завдання, а й відзначився затриманням реального правопорушника.

Близько першої години дня на підступах до АЄС військовослужбовці внутрішніх військ помітили чоловіка років тридцяти, який їхав на мопеді до станції. Зупинивши незнайомця для перевірки, правоохоронці звернули увагу на великий поліетиленовий мішок, який він віз із собою. Чоловік помітно нервувався. Коли ж у нього поцікавились, що в пакунку, натиснув на газ та рвонув із місця, залишивши навіть свої документи. Від’їхавши метрів за 20, чоловік викинув підозрілий пакет у кущі.

Військові правоохоронці повідомили про втікача сусідні наряди, які вийшли напереріз зловмиснику та затримали його.

Чому чоловік так запанікував, зустрівши людей у формі, з’ясувалося під час огляду покинутого ним мішка — у ньому містилося близько двох кілограмів подрібнених і висушених конопель. Як пояснив зловмисник, наркотичне зілля він виростив на власній дачі й віз додому, до міста Нетішина, спеціально обравши маршрут глухими стежками…

Викликана на місце пригоди слідчо-оперативна група після проведення слідчих дій доправила затриманого до Славутського райвідділу внутрішніх справ. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Любителю конопель загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ