На Хмельниччині правоохоронці зафіксували факт службового підроблення документів працівниками фітосанітарної інспекції

На Хмельниччині правоохоронці зафіксували факт службового підроблення документів працівниками фітосанітарної інспекції

30.10.13 09:11 0 1016
Працівниками управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявлено та задокументовано факт підроблення документів, вчинений службовими особами державної фітосанітарної інспекції Хмельницької області.

Правоохоронцями встановлено, що співробітники інспекції, зловживаючи своїм службовим становищем, внесли завідомо неправдиві дані в акт перевірки щодо дотримання працівниками одного із сільськогосподарських товариств Летичівського району вимог законодавства у сфері захисту рослин. Зокрема, у акті зазначалось, що підприємством створені всі належні умови для одержання, зберігання і застосування пестицидів та мінеральних добрив, яких насправді створено не було. Тим самим підприємству була надана можливість одержувати, зберігати і застосувати пестициди з грубим порушенням встановлених Законом України «Про пестициди і агрохімікати» правил.

Слідчим відділом Летичівського РВ УМВС України в Хмельницькій області за фактом службового підроблення, вчиненого службовими особами державної фітосанітарної інспекції Хмельницької області, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366 «Службове підроблення» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: в області ...
Наступна новина: 30.10 у Луцьку – ...

КОМЕНТАРІ