"Юні міліціонери" побували у Верховній Раді України

"Юні міліціонери" побували у Верховній Раді України

30.10.13 08:06 0 838
Учасники дитячого громадського об’єднання «Юний Міліціонер Прикарпаття» відвідали ВРУ та поспілкувались із народним депутатом України Анатолієм Дирівим.

В квітні 2013 року службою у справах дітей Рожнятівської РДА було проведено фінал правового брейн-рингу. Переможцями заходу стала збірна команда учнів 10 класів загальноосвітніх шкіл Рожнятівського району, учасники якої входять до громадського формування «Юний міліціонер Прикарпаття». Підготовку дітей здійснювали працівники СКМСД Рожнятівського РВ УМВС. Відтак, дітей нагородили поїздкою до столиці з метою відвідання Верховної Ради України.

22-го жовтня шестеро дітей з числа ГО «Юний міліціонер Прикарпаття» поїхали в екскурсійну поїздку до Києва. Окрім переможців брейн-рингу з Івано-Франківщини до столиці попрямували четверо дітей-сиріт та троє творчих дітей із малозабезпечених сімей.

В рамках поїздки відбулась зустріч юних прикарпатців із народним депутатом Анатолієм Дирівим, який залюбки провів для них екскурсію стінами ВРУ. Крім того, діти оглянули визначні місця та історичні пам’ятки міста. Родзинкою поїздки для школярів стала екскурсія кондитерською фабрикою «Рошен».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російський опозиціонер ...
Наступна новина: Голова правління ПАТ ...

КОМЕНТАРІ