У Львівській області Ірина Романів відвідала героя Радянського Союзу Бочека Петра Семеновича

У Львівській області Ірина Романів відвідала героя Радянського Союзу Бочека Петра Семеновича

30.10.13 08:54 0 869
29 жовтня з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Романів спільно з начальником Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного Павлом Ткачуком відвідала героя Радянського Союзу 88-річного полковника міліції Бочека Петра Семеновича.

«В гостях у героя Радянського Союзу ми почули про вітання та подяку Президентові України за ту турботу та підтримку, яку відчувають ветерани з боку держави. На жаль, так було не завжди. І вкрай гостро ставиться питання щодо належного соціального та медичного забезпечення ветеранів», – повідомила під час візиту Ірина Романів.

Заступник голови ОДА привітала ветерана із святом, побажала здоров’я, життєвої енергії, міцної сім’ї, домашнього затишку. Також Ірина Романів наголосила, що держава робить все можливе, аби такі люди почували себе потрібними для суспільства. Саме тому ці відвідини не є рідкісним явищем, а сама згадка про ветеранів для широкого загалу є важливою, потрібною і завжди викликає глибоке почуття вдячності та подяки.

Ірина Романів вручила героєві Радянського Союзу за форсування Вісли Бочеку Петру Семеновичу квіти та подарунок, а також висловила подяку та вітання від голови Львівської ОДА Віктора Шемчука.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=144

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Водій збив буковинку на ...
Наступна новина: "Щоб стати хорошим ...

КОМЕНТАРІ