З ініціятиви Ірини Шалаковської посадовці Львівської міськради звітували перед мешканцями щодо реалізації проєкту з каналізування вулиці Голубця

З ініціятиви Ірини Шалаковської посадовці Львівської міськради звітували перед мешканцями щодо реалізації проєкту з каналізування вулиці Голубця

30.10.13 08:38 0 1056
28 жовтня 2013 року у Львові з ініціятиви депутата Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірини Шалаковської відбулася зустріч посадовців виконавчих органів Львівської міськради з мешканцями щодо терміну завершення реалізації проєкту з каналізування вулиці Голубця.

На вимогу Ірини Шалаковської для звіту перед мешканцями прибули керівники Департаменту інженерного господарства та житлового господарства Львівської міськради, керівник "Львівводоканалу" та голова Личаківської райадміністрації Львівської міськради.

Як повідомила Ірина Шалаковська, під час зустрічі керівник "Львівводоканалу" запевнив, що проєкт з каналізування вулиці Голубця завершений на 90%. "Колектор з водопостачання та водовідведення встановлений повністю по всій вулиці, завершено роботи із монтування каналізаційної насосної станції біля Львівського дріжджового заводу. Зараз підрядники займаються налагоджуванням електро- та насосного обладнання і впродовж тижня вони зобов'язалися здати її повністю в експлуатацію. Таким чином мешканці аварійної ділянки вулиці Голубця, які мають необхідні документи та під'єднання до каналізаційних колодязів вже з наступного понеділка матимуть змогу підключитися до водогону", – зазначила свободівка.

За словами депутата, підключення до новозбудованого водогону будинків иншої частини вулиці відбуватиметься вже у наступному б'юджетному році. "Начальник "Львівводоканалу" скаржився, що для завершення робіт з каналізування иншої частини вул. Голубця потрібні ще кошти. Враховуючи, що реальної змоги внести зміни до нині діючого б'юджету Львова немає, під час зустрічі ми разом із мешканцями домовилися, що на найближчих б'юджетних слуханнях я ініціюватиму внесення окремою стрічкою закладення необхідної суми для завершення робіт з каналізування вулиці", – повідомила Ірина Шалаковська.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чотирилапий помічник ...

КОМЕНТАРІ