У Чернігівського міського голови – нові заступники

У Чернігівського міського голови – нові заступники

30.10.13 08:52 0 1005
Чернігівська міська рада затвердила кандидатури нових заступників міського голови – Віктора Бережного та Володимира Кривенка. За це питання порядку денного під час пленарного засідання 34-ї сесії Чернігівської міської ради 6-го скликання проголосували 34 депутати.

Цим же рішенням сесії "Про організаційні питання діяльності виконавчих органів Чернігівської міської ради новообраних заступників введено до складу виконавчого комітету міської рад замість Олександра Сердюка та Миколи Сеньковича.

Під час затвердження порядку денного народні депутати, присутні на сесії Чернігівської міської ради, Валерій Дубіль, Олег Ляшко та Владислав Атрошенко запропонували зняти з порядку денного питання про реорганізацію закладів охорони здоров'я Чернігівської міської ради, посилаючись на те, що Верховна Рада України ввела мораторій на це питання.

Після спільного обговорення народних депутатів з міським головою вказаного питання Олександр Соколов оголосив про зняття з порядку денного питання реорганізації закладів охорони здоров’я міської ради та про необхідність проведення громадських слухань з цього питання. Також було знято питання про знесення будівель та споруд.

Виходячи з того, що вже при затвердженні міського бюджету м. Чернігова на 2013 рік майже весь наявний фінансовий ресурс було спрямовано для забезпечення в повному обсязі виконання делегованих державою повноважень на місцевому рівні, депутати міської ради прийняли звернення до Міністра фінансів України та Комітету з питань бюджету Верховної Ради України. У зверненні йдеться про виділення для бюджету міста Чернігова додаткового обсягу дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 65,0 млн. грн. для забезпечення виплати заробітної плати з нарахуваннями працівникам бюджетних установ охорони здоров'я та освіти за листопад-грудень місяць 2013 року, у тому числі: охорона здоров’я – 27,5 млн. грн., освіта – 37,5 млн. грн."

Депутати внесли зміни і доповнення до Програми стабілізації і розвитку міського електричного транспорту м. Чернігова на 2007-2015 роки, якою передбачено оновлення рухомого складу міського електротранспорту, будівництво нової тролейбусної лінії до мікрорайону Шерстянка та інші заходи.

На пленарному засіданні міської ради виступив міський прокурор Валерій Карась. Прокурор довів до відома депутатів міської ради та присутніх представників структурних підрозділів міської ради інформацію про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території м. Чернігова. Валерій Карась повідомив про заходи щодо упровадження вимог Кримінального процесуального кодексу у практичну діяльність органів прокуратури та висловив сподівання на плідну співпрацю з громадськістю міста та депутатським корпусом у питаннях, які потребують спільної взаємодії.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинській учительці ...
Наступна новина: Водій збив буковинку на ...

КОМЕНТАРІ