В Чернігівській області знищено дві мінометні міни часів Великої Вітчизняної війни

В Чернігівській області знищено дві мінометні міни часів Великої Вітчизняної війни

30.10.13 08:33 0 881
29 жовтня о 09:00 у Чернігові до оперативно-диспетчерської служби обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Новий Білоус у лісі місцеві жителі виявили 2 предмети, схожі на вибухонебезпечні. Фахівці районного сектору У ДСНС прибувши до місця пригоди встановили, що це мінометні міни калібром 82 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Місце виявлення вибухонебезпечних предметів охороняють співробітники міліції. Після обстеження території та проведення необхідних робіт групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Чернігівській області о 16:00 29 жовтня вибухонебезпечні предмети знищено шляхом підриву.

У зв’язку з цим, рятувальники звертають увагу населення на необхідності дотримання заходів безпеки. Якщо виявили боєприпаси, або схожі на них невідомі предмети, ні в якому разі не чіпайте їх. За допомогою палиць, мотузки та яскравої тканини огородіть місце небезпечної знахідки і не допускайте до нього людей, а тим більше дітей. Негайно вийдіть за межі небезпечної зони і повідомте про подію оперативно-рятувальну службу по телефону - 101, або міліцію - 102.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок ЄКВ. "Хімік" вийшов ...
Наступна новина: На Миколаївщині злочинці ...

КОМЕНТАРІ