У Рівненській області у Здолбунівському районі працівники міліції не реагували на факт зникнення неповнолітньої дівчини

У Рівненській області у Здолбунівському районі працівники міліції не реагували на факт зникнення неповнолітньої дівчини

30.10.13 08:48 0 883
Органами прокуратури Рівненської області встановлено факт безвісного зникнення неповнолітньої мешканки Здолбунівського району, місце перебування якої до цих пір невідоме.

Проведеною перевіркою з’ясовано, що 14-річна дівчина ще з березня місяця 2013 року не відвідує навчання в комунальному закладі "Мізоцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів". Адміністрація навчального закладу та матір дівчини повідомляли про зникнення неповнолітньої працівникам Здолбунівського РВ УМВС України в області, проте правоохоронцями жодних розшукових заходів вжито не було.

Тільки лише після виявлення факту зникнення дитини безпосередньо працівником прокуратури, ним внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Зниклу оголошено в розшук.

Разом з тим прокуратурою Рівненської області розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 367 КК України за фактом службової недбалості у діяльності працівників Здолбунівського РВ УМВС України, що спричинило тяжкі наслідки.

Прокуратура області гарантує повне, всебічне та об’єктивне розслідування у кримінальному провадженні з метою притягнення до відповідальності винних у бездіяльності працівників міліції.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ