Рівненщина: на Рокитнівщині дворічного хлопчика повернули додому менш ніж за годину

Рівненщина: на Рокитнівщині дворічного хлопчика повернули додому менш ніж за годину

30.10.13 08:07 0 932
Правоохоронці отримали повідомлення про зникнення дитини. Дорогою до місця події міліціонери також повідомили по телефону і мешканців прилеглих сіл. Завдяки професійності правоохоронців уже за півгодини було встановлено місце знаходження дворічного Романа та причини його зникнення.

Близько 16 години сім'я Романа разом з двоюрідною сестрою поверталися додому з села Більськ на гужовій повозці. По дорозі кінь сполохався. Щоб убезпечити свою родину, 23-річна Галина взяла сина і з сестрою зістрибнули з підводи. Чоловік же поїхав далі. Аби переконатися, що він у безпеці, Галина залишила дитину з 41-річною родичкою Вірою чекати на дорозі. Проте, коли вона повернулася, ані жінки, ані малюка там вже не було.

Галина зателефонувала до родичів, але і вдома вони не з’явилися. Тоді і викликали міліцію.

Як встановили правоохоронці, Віра, коли почало темніти, вирішила самостійно дійти додому, але заблукала. Жінка вийшла в сусідньому селі з дитиною на руках. Тут уже знали про подію, завдяки оперативним повідомленням дільничного інспектора. Люди допомогли жінці з дитиною та повідомили правоохоронців. Віра не мала з собою телефона, тому встановити місце її знаходження відразу не змогли.

Наразі Ромчик знаходиться вдома з батьками, його оглянув лікар та підтвердив, що дитина здорова.

Тетяна ЧУБИК,

Рокитнівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Юні міліціонери" ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ