На вимогу Олексія Кайди відбудеться переатестація тернопільських міліціянтів

На вимогу Олексія Кайди відбудеться переатестація тернопільських міліціянтів

30.10.13 08:29 0 960
У результаті звернення народного депутата України від ВО "Свобода" Олексія Кайди до міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка протягом жовтня-листопада 2013 року буде здійснено позачергове атестування особового складу Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ. Відповідний запит очільноикві відомства парламентар скерував 20 вересня 2013 року. Парламентар вимагав здійснити позачергову переатестацію начальника та працівників Тернопільського міського відділу внутрішніх справ у зв'язку з неефективною діяльністю та неналежним реагуванням на правопорушення.

"Випадки порушення прав громадян та перевищення службових повноважень з боку працівників міліції є непоодинокими. У зв'язку з неналежним реагуванням на правопорушення, безвідповідальністю тернопільської міліції я звернувся до міністра Захарченка для того, аби було оцінено рівень службової та професійної підготовки начальника та кожного працівника міської міліції, звернено увагу на моральний бік, здатність працювати з людьми", – зазначив Олексій Кайда.

Націоналіст також наголосив, що звернувся до Віталія Захарченка з вимогою, щоби перевірка професійного рівня працівників міліції обов'язково відбувалася за участи працівників апарату МВС України.

"Переатестація має відбуватися публічно, із залученням громадськости, представників засобів масової інформації. Маю надію, що після атестації з приводу певних посадових осіб буде зроблено відповідні висновки щодо відповідности займаній посаді", – наголосив народний депутат.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ