Компанія «Рошен» заперечила, що продається

Компанія «Рошен» заперечила, що продається

30.10.13 08:03 0 795
Кондитерська корпорація «Рошен» назвала безпідставною інформацію російського агентства, що її купує компанія з Норвегії Orkla Foods. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Компанія нагадала, що успішно здійснює свою діяльність, поставляючи продукцію у понад 30 країн світу, і продовжує активно опановувати нові ринки.

Крім того, в ній звернули увагу, що автор статті російського агентства назвав джерелом своєї інформації представника компанії «Ренесанс Капітал», яка вже значний час не є її співробітником. Також прес-служба корпорації «Рошен» не надавала ніякої інформації, оскільки офіційного запиту від агентства до корпорації не надходило, мовиться в заяві.

Повідомлення про те, що норвезька компанія ось-ось завершить із «Рошеном» купівлю української компанії, оприлюднило днями російське агентство «Експерт новин». За цим текстом, про це кореспондентові повідомила аналітик фінансової компанії «Ренесанс». Агентство також наводить слова представника Orkla Foods, що пропозиція про купівлю була настільки дбайливо підготована, що в «Рошені» її навряд чи відхилять. Крім того, автор статті стверджує, що в самій компанії «Рошен» його запевнили, що повідомлять про подробиці цього продажу, якщо він відбудеться.

До складу корпорації «Рошен» нині належать, зокрема, чотири кондитерські фабрики в Україні і по одній у Росії, Литві й Угорщині. Orkla Foods теж має низку підприємств не тільки в Норвегії, а й у Швеції, Данії, Фінляндії, Естонії, Латвії, Литві, Росії чи Індії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ВООЗ підтверджує спалах ...
Наступна новина: В Тернополі вакцинація - ...

КОМЕНТАРІ