На Закарпатті міліціонери затримали на хабарі посадовця управління соцзахисту

На Закарпатті міліціонери затримали на хабарі посадовця управління соцзахисту

30.10.13 08:05 0 851
Посадовець вимагав та одержав від жительки Тячівщини 2,5 тисяч за призначення її на посаду.

Днями із заявою в Тячівський райвідділ міліції звернулася жителька одного з сіл району, котра працює в управлінні соціального захисту населення при Тячівській райдержадміністрації. Жінка повідомила про те, що начальник одного з місцевих управлінь соцзахисту вимагає від неї хабар у розмірі 2,5 тисяч доларів США за призначення її на посаду спеціаліста очолюваного ним управління.

Відомості про дану подію було внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

В результаті здійснення оперативно-слідчих дій працівники Державної служби по боротьбі з економічними злочинами затримали грошолюбивого держслужбовця у нього вдома після одержання ним від заявниці вказаної суми грошей.

Фігуранта справи поміщено в ізолятор тимчасового тримання Тячівського РВ УМВС, йому повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України. Обставини справи повинно з’ясувати слідство.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі вакцинація - ...
Наступна новина: У Чернівцях правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ