Міліція Донеччини буде працевлаштовувати

Міліція Донеччини буде працевлаштовувати "важких" підлітків

30.10.13 08:15 0 802
В Донецькому обласному центрі зайнятості пройшла спільна нарада з начальниками підрозділів кримінальної міліції у справах дітей (КМСД) ГУМВС. Основним завданням якої було налагодити дієвий механізм працевлаштування неповнолітніх, які знаходяться на обліку в органах внутрішніх справ.

- Вирішення даного питання є одним з основних важелів профілактичної роботи з дітьми, які схильні до скоєння повторних правопорушень, - зазначила начальник відділу КМСД області Світлана Зінченко.

За результатами наради було прийнято рішення розмістити у приміщеннях підрозділів КМСД профорієнтаційні плакати, залучити психологів центрів зайнятості для проведення профорієнтаційного тестування підлітків віком 16-18 років, що знаходяться на обліку. Вироблено алгоритм працевлаштування.

Тепер, працівник КМСД разом з тинейджером, якого потрібно влаштувати на роботу, буде направлятися в місцевий центр зайнятості, де його співробітники запропонують підлітку конкретне місце роботи, враховуючи його здібності, наявність тієї чи іншої спеціальності та рівень освіти. У свою чергу, міліціонер буде супроводжувати неповнолітнього до тих пір, поки останній не приступить до роботи, а також буде надавати необхідну допомогу у вирішенні цього питання.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Міліцейський автопарк ...

КОМЕНТАРІ