Міліцейський автопарк Донеччини поповнився 40 сучасними автомобілями

Міліцейський автопарк Донеччини поповнився 40 сучасними автомобілями "Тойота Пріус"

30.10.13 08:20 0 803
У Донецьку відбулося урочисте вручення 40 автомобілів «Тойота Пріус». Презентував нові машини директор Департаменту матеріального забезпечення МВС України Павло Зінов.

- Модернізація службового автотранспорту МВС проводиться по всій Україні, - повідомив Павло Зінов. - Програма розрахована на 1220 автомобілів. Економічні «Тойоти «Пріус» оснащені гібридною силовою установкою і дозволяють у міському циклі рухатися на акумуляторних батареях. Вони замінять автівки, які відслужили свій термін.

40 нових автомобілів, які виділені для Донецького регіону, розподілені за всіма міськрайорганами області. Гібридні «Тойоти» використовуватимуться виключно для патрулювання міських вулиць. До кінця року міліція Донеччини отримає ще декілька десятків сучасних машин, які поповнять службовий автопарк Державтоінспекції.

За словами начальника ГУМВС України в Донецькій області Романа Романова, модернізація технічного оснащення і використання сучасних технологій є першочерговими завданнями для керівництва обласного главку.

- Нові автомобілі дозволять забезпечити нормальну роботу патрулів на міських вулицях, - відзначив Роман Миколайович. - Міліція повинна йти в ногу з часом і бути в повній бойовій готовності, щоб захищати населення і забезпечувати правопорядок.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Донеччини буде ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ