У Дніпропетровську затримано зловмисника, який на ґрунті ревнощів вбив чоловіка коханки

У Дніпропетровську затримано зловмисника, який на ґрунті ревнощів вбив чоловіка коханки

30.10.13 08:25 0 735
Кохання до заміжньої жінки позбавило спокою 59-річного мешканця обласного центру. Вдавшись до крайнощів, він підстеріг її чоловіка біля гаражів та три рази вистрілив у нього. Для розшуку зловмисника по Дніпропетровській області було введено оперативний план «Сирена», який дозволив працівникам міліції вже за кілька годин затримати підозрюваного у вбивстві.

Історія любовного трикутника почалася ще у вересні 2012 року, коли 33-річна жінка познайомилася з жителем Дніпропетровська на кілька десятків років старшим за себе. Дружні стосунки швидко переросли у кохання, принаймні з боку чоловіка. Вже за півроку він запропонував дівчині розлучитися та одружитися з ним. Жінка відмовила йому, більше того – зізналася у всьому чоловікові. Той спробував цивілізовано розплутати цю ситуацію й декілька разів зустрічався із суперником, наполягаючи, щоб той припинив приїжджати до його дружини.

Трагічна розв’язка сталася 27 жовтня. Цього дня чоловік забрав жінку з роботи, висадив біля будинку та поїхав поставити машину в гараж. Дружина помітила, що автомобіль коханця поїхав слідом. Стурбована жінка зателефонувала чоловікові. Їй ніхто не відповів, тож дружина поспішила до гаражів. Але запізно – вона знайшла вже мертвого чоловіка з двома вогнепальними пораненнями у груди.

Вже за хвилину про вбивство знали у Ленінському райвідділі міліції Дніпропетровського міського управління. На пошуки зловмисника були кинуті сили працівників оперативних служб та спецпідрозділу «Беркут». Завдяки швидкому реагуванню співробітників міліції вже за кілька годин зловмисника було затримано.

Його дії кваліфікуються слідчими за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). За вчинення даного злочину передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

ВЗГ ГУМВС України

у Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Рівненські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ