Небайдужий кримчанин допоміг міліціонерам у пошуках зниклого підлітка

Небайдужий кримчанин допоміг міліціонерам у пошуках зниклого підлітка

30.10.13 08:30 0 947
Білогірські правоохоронці спільно з колегами з Судацького міськвідділу внутрішніх справ знайшли зниклого неповнолітнього Сергія Воскресенського, який пішов з дому 12 жовтня. Про місцезнаходження хлопчика в міліцію повідомив житель Судака.

На пошуки зниклої дитини був орієнтований весь особовий склад Білогірського райвідділу. Співробітники кримінальної міліції у справах дітей та дільничні інспектори проводили рейди, орієнтування за прикметами і фото хлопчика були розіслані в усі відділення міліції Криму і ЗМІ. Побачивши в Судаку підлітка, схожого на розшукуваного, небайдужий громадянин відразу ж повідомив про це свого дільничного інспектора міліції, чим прискорив правоохоронцям пошук дитини.

Як пояснив хлопчик, він хотів довести мамі та однокласникам, що чогось у житті може добитися сам, а потім повернутися додому.

Керівництво Білогірського райвідділу міліції висловлює подяку за допомогу в розшуку підлітка жителю Судака, який не залишився байдужими до чужої біди, а також дільничному інспектору Судацького міського відділу міліції капітану міліції Рефату Боджек, який зумів правильно організувати роботу з жителями адміністративної дільниці, що ним обслуговується, і завоювати довіру громадян.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Генасамблея ООН ...

КОМЕНТАРІ