"Щоб стати хорошим міліціонером, мені потрібно ще багато вчитись, і вперто крокувати до своєї мети. Щоб ти, там, на небі, міг пишатися мною", - пише своєму дідусеві онука Тетянка

30.10.13 08:55 0 1056
Тетянка з Івано-Франківська, учениця четвертого класу вже точно вирішила, що у майбутньому стане міліціонером. Прикладом справжнього, мужнього та відважного міліціонера для дівчинки став її дідусь.

Текст листа Тетянки наводимо нижче:

«Нещодавно в нашій школі оголосили про те, що проводиться конкурс «Лист до міліціонера». Я довго думала, що маю написати.

Мені відомо багато професій, але чомусь моя улюблена – це міліціонер. Про цих людей я чула багато. Хай це й дуже небезпечна професія!

Мене звуть Тетяна. І я б хотіла в листі звернутися до свого дідуся, якого вже, нажаль, немає з нами. Але цій професії він присвятив усе життя.

Дорогий мій дідусю!

Тобі пише твоя онучка Тетянка. Хоч я ще маленька, та все ж мрію, щоб твоя праця не пропала марно. Тому, твердо вирішила, що стану міліціонером. І неодмінно стану. Бо коли мій татко запитував у тебе, чи не помилився ти у виборі професії, ти завжди впевнено відповідав, що став міліціонером за покликом серця. Адже ти рятував людей від небезпечних злочинців, захищав їх, забезпечував спокій і порядок не тільки для своєї родини, а й для всіх жителів нашого містечка.

Та для того, щоб стати хорошим міліціонером (таким як ти), мені потрібно ще багато вчитись, і вперто крокувати до своєї мети. Щоб ти, там, на небі, міг пишатися мною!»

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатті близько 82 % ...

КОМЕНТАРІ