В Закарпатській області правоохоронці Рахівщини обговорили питання працевлаштування підоблікових неповнолітніх

В Закарпатській області правоохоронці Рахівщини обговорили питання працевлаштування підоблікових неповнолітніх

30.10.13 13:06 0 936
В Рахівському районному центрі зайнятості відбулося засідання «круглого столу» за участю начальника кримінальної міліції у справах дітей Рахівського РВ УМВС Олександра Паламарчука.

Щодня правоохоронці проводять профілактичну роботу серед неповнолітніх, такі заходи здійснюються спільно зі службою у справах дітей, відділом освіти та іншими установами району. Складаються плани спільних профілактичних заходів щодо боротьби з протиправними проявами у підлітковому середовищі.

на обліку в Рахівському райвідділі міліції перебувають 23 неповнолітні особи. Днями вони разом з батьками були запрошені на засідання «круглого столу», що відбувся в приміщенні районного центру зайнятості. На зустрічі обговорили вибір майбутньої професії, дітям було запропоновано навчальні заклади, які можуть надати їм знання для освоєння вибраних професій.

Статистика показує, що найчастіше правопорушення вчиняються неповнолітніми, які не зайняті ні навчанням, ні працею. Тому правоохоронці Рахівщини спільно зі спеціалістами районного центру зайнятості займаються проблемою навчання та працевлаштування підоблікових, як одним із пріоритетних заходів у боротьбі з дитячою злочинністю.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ