В Закарпатській області іршавські правоохоронці виявили розкрадачів лісу

В Закарпатській області іршавські правоохоронці виявили розкрадачів лісу

30.10.13 13:20 0 964
Працівники ВДАІ та СДСБЕЗ Іршавського районного відділу міліції виявили протягом місяця 5 фактів перевезення лісоматеріалів без супроводжуючих документів на вантаж.

Працівники Державтоінспекції Іршавського райвідділу міліції під час проведення рейду у м.Іршава для перевірки зупинили автомобіль МАЗ, завантажений деревиною. Вантажівка була настільки завантажена, що обмежувала рух на дорозі, створюючи аварійну ситуацію.

У селі Лоза державтоінспектори під час нагляду за безпекою дорожнього руху зупинили вантажівку з деревиною породи бук під керуванням мешканця с.Гребля. На прохання правоохоронців надати документи на вантаж, водій представити їх не зміг.

Аналогічний факт виявили працівник ДАІ та працівники сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами у м.Іршава, де під керуванням мешканця села Собатино було зупинено автомобіль ГАЗ-66, на якому він перевозив дрова породи граб без будь-яких документів.

Без документів у с.Заріччя був затриманий та доставлений на штрафмайданчик райвідділу автомобіль КАМАЗ, на якому водій намагався перевезти ясіневу дошку.

У селі Імстичево водій автомобіль ГАЗ-66 теж намагався перевезти деревину. Документів на вантаж у водія не було. Мабуть, сподівався, що село знаходиться в стороні і його ніхто не побачить...

Всі наведені факти перевезення деревини було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а транспортні засоби з вантажем доставлено на штрафмайданчик Іршавського райвідділу міліції. На даний час триває перевірка, у ході якої буде встановлено законність перевезення лісу.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ