Закарпаття: на Хустщині Державтоінспекція розпочала рейд «Перевізник-зима 2013»

Закарпаття: на Хустщині Державтоінспекція розпочала рейд «Перевізник-зима 2013»

30.10.13 14:08 0 1131
Восени зменшується світловий день, погіршуються дорожні умови. З метою підвищення безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів, на дорогах Хустщини проводиться комплекс заходів з профілактики аварійності на пасажирському транспорті «Перевізник - зима 2013».

Працівники ДАІ будуть перевіряти підприємства всіх форм власності, які здійснюють пасажирські перевезення , щодо додержання ними вимог законодавства у сфері безпеки дорожнього руху. Під час перевірок особлива увага буде приділятися питанням підготовки автотранспорту до використання в осінньо-зимовий період, заміни шин на зимові, справності зовнішніх світлових приладів, обігріву стекол та салону, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

У ході проведення заходів працівники ДАІ проведуть роз’яснювальну роботу у трудових колективах автопідприємств щодо дотримання законодавства у сфері пасажирських перевезень, доведуть до працівників мету проведення заходів, нагадають водіям про відповідальність за порушення ПДР тощо.

Крім того, будуть проводитися додаткові інструктажі з керівниками підприємств та водіями, що стосуються особливостей експлуатації транспорту в зазначений час року. Не залишаться без уваги і порушення ПДР, які можуть допускаютися водіями автобусів. Це стосується дотримання швидкісного режиму, вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки, маршруту руху та правил перевезення пасажирів.

- Головною метою даного заходу для відділення ДАІ Хустського міськвідлу міліції є забезпечення безпеки городян на пасажирському транспорті, а також важливим залишається питання щодо перевезення організованих груп дітей, особливо, напередодні та під час шкільних канікул, що потребує високого рівня безпеки, повідомляє начальник ВДАІ Хуста Іван Ізай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Сільгоспкооперативи ...

КОМЕНТАРІ