В Закарпатській області мукачівські оперативники затримали мукачівця, який на ґрунті ревнощів забив до смерті сусіда

В Закарпатській області мукачівські оперативники затримали мукачівця, який на ґрунті ревнощів забив до смерті сусіда

30.10.13 14:39 0 989
Оперативники Мукачівського міського відділу міліції затримали громадянина 1977-го року народження за підозрою у скоєнні злочину, що кваліфікується ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що заподіяло смерть людини).

Вночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків центральної районної лікарні про те, що до них доставлено у вкрай важкому стані 62-річного пенсіонера з численними тяжкими тілесними ушкодженнями.

Як з`ясували правоохоронці, під час сварки між 39-річним Віталієм та потерпілим пенсіонером виникла бійка. Спочатку, розповідають сусіди, чоловіки бились у квартирі потерпілого, згодом вийшли у під`їзд.

Як розповів сам підозрюваний, неприязні стосунки з потерпілим у нього вже давно. Адже той чіплявся до його молодої співмешканки. Мукачівець того вечора запідозрив жінку в зраді, вирішивши, що вона в сусіда. Обидва чоловіки, підігріті алкоголем, намагались з`ясувати стосунки за допомогою кулаків. Як наслідок цього - одного з черепно-мозковою травмою, численними переломами черепа, ребер було доставлено до реанімації, де наступного дня він помер, інший же чекає на покарання в ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського міського відділу міліції…

За скоєне мукачівцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває досудове слідство.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі виявлено 1 ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ