В Івано-Франківській області працівників обласного Управління ДСО привітали з 61-річницею створення служби

В Івано-Франківській області працівників обласного Управління ДСО привітали з 61-річницею створення служби

30.10.13 13:25 0 993
В Управлінні Державної служби охорони (ДСО) при УМВС України в Івано-Франківській області відбулись урочисті заходи з нагоди 61-річниці створення Державної служби охорони.

Привітати правоохоронців з їх професійним святом завітали начальник Управління МВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Олег Сало, референт-секретар правлячого архієрея Івано-Франківської єпархії Української православної церкви (Московського патріархату), голова архієпального відділу по роботі з силовими структурами і громадськістю в Івано-Франківській області протоієрей Валерій Жигуц, голова Івано-Франківської обласної профспілки атестованих працівників ОВС Володимир Бойдуник, голова обкому профспілки працівників державних установ Наталія Гушпіт та інші.

З нагоди свята Управління ДСО при УМВС презентувало відеофільм про робочі будні працівників Державної служби охорони.

Головний міліціонер Прикарпаття вручив кращим працівникам підрозділу почесні грамоти, цінні подарунки та премії за сумлінне виконання службових обов’язків, а також погони у зв’язку з присвоєнням чергового спеціального звання. Олег Сало побажав усім працівникам, ветеранам служби, їхнім родинам добробуту, злагоди, мужності, витримки та успіху в нелегкій роботі!

СЗГ УМВС України

В Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Індія: внаслідок ...

КОМЕНТАРІ