У Львівській області сергій Василенко зустрівся з Віце-прем’єр-міністром Республіки Польща Катажиною Собєрайською

У Львівській області сергій Василенко зустрівся з Віце-прем’єр-міністром Республіки Польща Катажиною Собєрайською

30.10.13 13:00 0 855
30 жовтня, відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Сергія Василенка з Віце-прем’єр-міністром Республіки Польща Катажиною Собєрайською. Участь в зустрічі також взяли Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд та директор департаменту туризму Міністерства спорту і туризму Республіки Польща Марія Напюрковська.

Сергій Василенко привітав гостей в Львові та побажав їм приємного перебування. Заступник голови ОДА зазначив, що пріоритетом облдержадміністрації є розвиток екотуризму в області та подальша співпраця в цій галузі з сусідніми країнами. «Ми докладаємо всіх сил, аби розвивати туризм та не завдавати цим шкоди довкіллю. Ми плануємо зробити карту пам’яток архітектури та історії нашої області, а також приблизити до них дорожню інфраструктуру, що надасть їм більшої туристичної привабливості», – повідомив заступник керівника області.

Своєю чергою, Катажина Собєрайська наголосила, що туристична галузь Республіки Польща розвивається в напрямку Львова. «Я маю надію, що скоро будуть відкриті нові пункти пропуску між нашими країнами, які теж сприятимуть розвитку туризму. – завважила Віце-прем’єр-міністр Республіки Польша, – Також сподіваємось, що позитивно завершиться процес підписання України договору про Асоціацію з ЄС. Польща підтримує ці прагнення України та надалі буде сприяти розвитку співпраці між нашими країнами», – додала К. Собєрайська.

Сергій Василенко також наголосив, що облдержадміністрація буде продовжувати роботу у напрямку розвитку співпраці з регіонами Польщі на основі попередніх напрацювань і домовленостей, а також шукати нові перспективні напрямки співпраці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ