На ФК «Тернопіль» чекає випробування клубом Прем’єр-ліги

На ФК «Тернопіль» чекає випробування клубом Прем’єр-ліги

30.10.13 13:31 0 969
ФК «Ворскла» уже прибув до Тернополя, щоб зіграти матч 1\8 Кубку України з футболу з муніципальним клубом.

Відтак тернополяни отримують чудову нагоду побачити на місцевому стадіоні гру команди Прем’єр-ліги. Адже «Арсенал», який мав грати кубковий поєдинок з «Нивою», через брак коштів на матч не приїхав.

Зрештою, «Ворскла» – клуб на голову вищий від «канонірів». В останньому турі полтавчани гідно протистояли «Дніпру», змусивши господарів помилитися на останніх хвилинах, і завдяки автоголу Мазуха здобули нічию на виїзді. Зараз «Ворскла» замикає шістку кращих українських клубів, відстаючи від київського «Динамо» лише на 3 очки.

Про серйозність намірів «Ворскли» у кубковому поєдинку говорить той факт, що вони прибули до Тернополя чартерним авіарейсом ще вчора. Поселилися футболісти в готелі «Тернопіль». При цьому головний тренер полтавчан привіз практично всіх гравців основного складу.

Водночас в штабі ФК «Тернопіль» не збираються складати зброю перед грізним суперником і готуються продемонструвати характер.

Що футболісти «Тернополя» можуть протистояти сильнішим за рівнем командам наші гравці вже продемонстрували в попередньому кубковому протистоянні, вирвавши у видовищному і напруженому матчі перемогу в першолігової «Полтави».

Чи вдасться тернополянам здолати ще один полтавський клуб продемонструє сьогоднішній матч.

«Розуміємо, що виграти нам буде непросто, але ми докладемо для цього всіх зусиль. Можу гарантувати, що матч ФК «Тернопіль» – «Ворскла» буде справжнім футбольним святом, буде футбол високого ґатунку. Дуже розраховуємо на підтримку вболівальників, адже важливість 12-го гравця на матчі такого рівня важко переоцінити», – зазначив головний тренер ФК «Тернопіль» Василь Івегеш.

Розпочнеться матч 30 жовтня о 18.30 на центральному міському стадіоні Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова Верховної Ради ...
Наступна новина: священики з усіх єпархій ...

КОМЕНТАРІ