Підприємцям Рівненщині спростили користування платіжними терміналами

Підприємцям Рівненщині спростили користування платіжними терміналами

30.10.13 18:26 0 1009
З 1 жовтня ПриватБанк значно спростив тарифи за користування платіжними терміналами, які встановлені на касах торгівельних підприємств (Еквайринг).

Відтепер, незалежно від типу встановленого у торговій точці пристрою, комісія за користування складе 100 грн, а для продуктових магазинів малого типу та аптек - всього 50 грн. Це дасть змогу власникам бізнесу користуватися послугою Еквайрингу на вигідних та простих умовах.

“Ми пішли на значне спрощення тарифів і привели їх до єдиного стандарту, - каже керівник малого та середнього бізнесу Північно -Західного РУ Тетяна Мацюк. - Я впевнена що така політика банку сприятиме популяризації безготівкових розрахунків, які вигідні як бізнесменам, так і населенню”.

Переваги послуги Еквайринг для підприємців очевидні - це і скорочення витрат на інкасацію або здавання виручки, і підвищення якості обслуговування своїх клієнтів, адже безготівковий розрахунок пришвидшує осблуговування.

Окрім цього, ПриватБанк безкоштовно надає підприємцям виписки в електронному вигляді, послугу поповнення мобільних телефонів для клієнтів та навчання персоналу роботі з обладнанням.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено та обслуговується понад 1600 платіжних POS-терміналів, 205 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 62 банківських відділень.


Нагадуємо, що Кабінет міністрів України 2 жовтня 2013 року встановив норму, згідно з якою торгівельні підприємства, що відмовили покупцю у розрахунку за товар з використанням платіжної картки, можуть бути оштрафовані в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів, що на сьогодні становить 8,5 тис. грн.


Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех: «Уряд ...

КОМЕНТАРІ