«Тітушки» з «АТБ» погрожують підпалити будинок по вул. Якуба Коласа, 27

«Тітушки» з «АТБ» погрожують підпалити будинок по вул. Якуба Коласа, 27

30.10.13 19:29 0 1329
30 жовтня 2013 року в Києві місцеві мешканці по вул. Якуба Коласа, 27 вийшли на мітинг проти незаконної забудови, яку веде ТМ «АТБ». Під час акції протесту на киян напала група «тітушків», які представляють торгову мережу. Водночас працівники міліції стоять осторонь і не втручаються в ситуацію.

Ініціятивна група з’ясувала, що рейдерство відбувається в інтересах торгової мережі «АТБ». Повного пакету дозвільних документів у рейдерів немає.

Під час мітингу до киян із вулиці підійшла група агресивно налаштованих людей. «Тітушки» ТМ «АТБ» почали провокувати конфлікти: ображати мешканців нецензурною лайкою та погрожувати облити бензином будинок жителів.

«Громада буде стояти до кінця. Якщо вже люди почали боротися, то їх не зупинити. Пізно. Рейдери повинні забратися геть», – заявив свободівець Артем Семеніхін.

«Рейдерство забезпечують силою бойовиків і під прикриттям міліції. Ситуація на Якуба Коласа, 27 – типова для Києва. Зараз триває мобілізація свободівців і киян. Усі їдуть допомагати протестувальникам. Важливо, що зараз протизабудовний рух в Києві стає загальним і політичним рухом», – прокоментував ситуацію член Політради ВО «Свобода» Юрій Ноєвий.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Податкову накладну ...

КОМЕНТАРІ