Міський голова Микола Романюк закликав інформувати службу «15-80» про факти відсутності зливових решіток та каналізаційних люків у Луцьку

Міський голова Микола Романюк закликав інформувати службу «15-80» про факти відсутності зливових решіток та каналізаційних люків у Луцьку

31.10.13 11:15 0 1029
На запит депутата міської ради Тетяни Дементьєвої щодо стану каналізаційних люків та колодязів у Луцьку міський голова Микола Романюк поінформував, що ще 16 жовтня цього року було дано доручення усім ЖКП та комунальним підприємствам міста провести обстеження інженерних та каналізаційних мереж на предмет виявлення аварійних (відкритих колодязів), у разі їх виявлення негайно привести їх до технічно-справного стану.

Тож за інформацією, наданою КП «Луцькводоканал», ДКП «Луцьктепло», Луцькою філією ПАТ «Волиньобленерго» та ПАТ «Волиньгаз», інженерні мережі вищезазначених підприємств перебувають у технічно-справному стані, відкритих колодязів інженерних мереж немає.

Окрім цього, підприємство «Луцькспецкомунтранс» здійснило обстеження мереж зливової каналізації, що перебуває на балансі цього підприємства. За результатами обстеження виявлено відсутність 4 дощоприймальних решіток зливової каналізації та 10 люків каналізаційної мережі зливової каналізації. Станом на 29 жовтня усі недоліки усунено.

Тож міський голова Микола Романюк звернувся до лучан та депутатів, аби вони у разі виявлення таких ситуацій телефонували у службу оперативного реагування «15-80», щоб міські служби могли якомога швидше відреагувати на порушення правил благоустрою нашого міста та вберегти лучан від нещасних випадків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львові презентували нове ...

КОМЕНТАРІ