Депутати підтримали проект рішення «Про здійснення у 2013 році запозичення до міського бюджету м. Луцька»

Депутати підтримали проект рішення «Про здійснення у 2013 році запозичення до міського бюджету м. Луцька»

31.10.13 10:33 0 984
Стосовно цього питання доповідав заступник міського голови Тарас Яковлев. Мова йде про отримання позики від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) на реалізацію інвестиційного проекту «Реалізація енергозберігаючих заходів в бюджетних установах м. Луцька».

Позика від НЕФКО за кредитом по енергозбереженню надаватиметься в євро, що еквівалентно 4 000 000 грн по офіційному курсу євро за даними Національного банку України.

За словами Тараса Яковлева, запровадження заходів Проекту дозволить покращити умови теплового комфорту перебування дітей в освітніх закладах міста та закладах охорони здоров’я, що досягається через забезпечення протягом опалювального періоду нормованих температур внутрішнього повітря в будівлях зазначених установ. Також зниження енергетичних затрат на освітлення із зберіганням нормативного показника освітленості, а в деяких випадках і підвищення існуючого показника до нормативного.

До слова, для впровадження енергозберігаючих заходів вибрано наступні установи: гімназія №21, ЗОШ №5, ЗОШ №10, ДНЗ №11, ДНЗ №21, Луцька міська клінічна лікарня. Здійснення енергоефективних заходів у вищевказаних закладах має прямий вплив на рівень викидів небезпечних газів у атмосферу через всю енергосистему.

Депутати без обговорень підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ