У міському бюджеті передбачили кошти для створення Центру реінтеграції бездомних громадян у місті Луцьку

У міському бюджеті передбачили кошти для створення Центру реінтеграції бездомних громадян у місті Луцьку

31.10.13 11:33 0 1019
Таке рішення прийняли депутати під час сьогоднішнього засідання 46-ї сесії міської ради, обговорюючи проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.12.2012 № 36/5 «Про бюджет міста на 2013 рік», з врахуванням змін, внесених міською радою». Начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова поінформувала про найосновніші положення проекту. Зокрема, зазначила, що до міського бюджету надійшла додаткова дотація з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів. Тож збільшено видатки загального фонду бюджету міста у сумі 26 599 300 грн на заробітну плату бюджетних установ з нарахуваннями з них: управлінню освіти - 22 017 800 грн; управлінню охорони здоров’я - 2 940 800 грн, територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) – 1 180 000 грн, управлінню культури - 457 500 грн, виконавчому комітету для КЗ «СДЮШОР плавання» - 3 200 грн.

За рахунок ще однієї субвенції з державного бюджету збільшено доходи загального фонду на надання пільг та субсидій населенню на придбання твердого палива та скрапленого газу на 8 789 грн.

Міський голова Микола Романюк зауважив, нещодавно надійшла субвенція з обласного бюджету у сумі 100 тис. грн. Ці кошти будуть спрямовані на виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту та перепланування Центру реабілітації дітей та молоді, що на вулиці Бенделіані у приміщенні колишнього дитячого садочку.

Також збільшено видатки загального фонду бюджету міста на 3 337 000 грн, з них - 79 400 грн на співфінансування проекту «Створення Центру реінтеграції бездомних громадян в місті Луцьку».

Міський голова поінформував, що Центр планують відкрити у мікрорайоні Вересневе. Він розрахований на 40 ліжко-місць (20 для чоловіків та 20 – для жінок). Центр дозволить вирішити проблеми надання притулку для безхатченків, особливо у осінньо-зимовий період, коли існує загроза обморожень та смертельних випадків від переохолодження.

Після обговорення депутати підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: вирішення ...
Наступна новина: До кінця року на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ