Волинська область: проведено навчання щодо готовності сил та засобів цивільного захисту до дій в осінньо-зимовий період

Волинська область: проведено навчання щодо готовності сил та засобів цивільного захисту до дій в осінньо-зимовий період

31.10.13 09:08 0 879
Впродовж жовтня в кожному з районів області проведені тактико-спеціальні навчання сил та засобів цивільного захисту з ліквідації наслідків аварій на об’єктах (мережах) життєзабезпечення населення в умовах осінньо-зимового періоду. Навчання були організовані на виконання доручення Прем’єр-міністра України, витягу з протоколу № 56 засідання Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2013 року та мали за мету визначити готовність спеціалізованих аварійних служб та підрозділів швидкого реагування міст (районів) до дій з ліквідації наслідків аварії на об’єктах паливно-енергетичного комплексу.

Перевірено готовність місцевих органів виконавчої влади до організації управління заходами з оперативного реагування при виникненні надзвичайних ситуацій і подій, характерних для осінньо-зимового періоду за участю пожежно-рятувальних підрозділів та аварійно-відновлювальних бригад міста (району) з елементами практичного відпрацювання дій на одному з найважливіших об’єктів життєзабезпечення населення.

В ході навчань відпрацьовано порядок інформування органів влади, підприємств, установ, організацій та населення про ускладнення гідрометеорологічної обстановки відповідно до прогнозів її розвитку.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині втопився ...

КОМЕНТАРІ