В Закарпатській області перечинська міліція знає закони і вміло стріляє

В Закарпатській області перечинська міліція знає закони і вміло стріляє

31.10.13 09:14 0 1016
За вказівкою начальника Перечинського райвідділу міліції Віктора Ребрея весь особовий склад райвідділу вишикувався днями на повір'ї, аби керівництво мало змогу оглянути готовність міліціонерів до переходу на варіант носіння зимової форми одягу та перевірити дотримання та знання підлеглими вимог чинного законодавства.

Начальник сектору кадрового забезпечення райвідділу Мирослав Підгородський звернув увагу на наявність в особового складу зимових курток зі змінним коміром, зимових шапок, установленного взірця шевронів на куртках. Особливо було наголошено на те, що службове посвідчення, яке кожний працівник міліції зобов'язаний предявляти при спілкуванні громадянам, має бути дійсним і відповідати займаній посаді та званню. Про недоліки, виявлені під час стройового огляду, було проінформовано УМВС.

Після навчання міліціонери мали змогу вдосконалити свої навички стрільби із пістолета Макарова та автомата Калашникова. Перед початком навчальних стрільб з правоохоронцями було проведено інструктаж, на якому керівник кадрового забезпечення наголосив на необхідності дотримання заходів безпеки при поводженні з табельною вогнепальною зброєю. Було перевірено знання працівниками райвідділу вимог Закону України «Про міліцію», нормативних актів, що стосуються правил та порядку застосування табельної вогнепальної зброї.

Кожний міліціонер отримав по три набої до пістолета та автомата і за 8 секунд мав поцілити в мішень. Найкращі результати серед чоловіків показали заступник начальника Великоберезнянського відділення міліції Вячеслав Крулько та оперуповноважений сектору спеціальної міліції райвідділу Юрій Богдан.

Мирослава Пекар,

Перечинский РО УМВД
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині втопився ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ