Нетверезому кримчанинові не вдалося втекти від прикарпатських ДАІвців

Нетверезому кримчанинові не вдалося втекти від прикарпатських ДАІвців

31.10.13 10:13 0 1016
Водій автомобіля БМВ-523, 27-річний кримчанин, рухаючись на автівці без номерних знаків був зупинений нарядом працівників ДАІ, та проігнорувавши їхні законні вимоги надати реєстраційні документи для перевірки вирішив врятуватися втечею, щоб уникнути відповідальності.

29 жовтня близько 19-ої години наряд працівників ДПС ДАІ здійснювали нагляд за безпекою дорожнього руху в м. Рогатин. На вул. Галицькій вони помітили автомобіль БВМ чорного кольору, який виїжджав з автозаправки, на якому були відсутні державні номерні знаки. Інспектори зупинили водія та, представившись, пояснили причину зупинки, висловили вимогу надати документи для перевірки.

Однак водій пред’явив лише посвідчення водія, а свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу відмовився надавати. У зв’язку з цим працівники ДАІ повідомили його про притягнення до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом без номерних знаків та за невиконання законних вимог працівників міліції. Та водій, незважаючи на неодноразові вимоги інспекторів, ввімкнувши задній хід, поїхав з місця події.

Внаслідок неадекватних дій водія, працівники ДАІ шляхом переслідування даного транспортного засобу, зупинили автівку в смт. Бурштин сусіднього Галицького району. Водій зізнався, що втікаючи від інспекторів ДАІ не думав, що його будуть переслідувати, а тим більше, що наздоженуть, тому й вирішив таким чином уникнути відповідальності. Та при затриманні водія з’ясувалось, що сміливості йому додавало спиртне, оскільки за результатами медекспертизи – чоловік керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Тож відповідати перед Законом водію-втікачу таки доведеться.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ