Сергій Василенко взяв участь у відкритті Львівського Міжнародного форуму індустрії туризму і гостинності

Сергій Василенко взяв участь у відкритті Львівського Міжнародного форуму індустрії туризму і гостинності

31.10.13 09:28 0 1035
Заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко 30 жовтня, взяв участь у відкритті Львівського Міжнародного форуму індустрії туризму і гостинності.

Заступник керівника області привітав іноземних та регіональних партнерів із відкриттям заходу, а також висловив подяку організатору форуму.

«Приємно констатувати, що Львівщина стає все більш привабливою для туристів і для туристичних інвестицій. Змінився і сам підхід Львівської облдержадміністрації до розвитку туристичного комплексу. Реалізовуються нові проекти із вдосконалення інфраструктури, активно здійснюється ефективна маркетингова політика в формування туристичного бренду регіону. – зазначив Сергій Василенко,- Розробляються також нові туристичні маршрути, створюється привабливе соціально-культурне середовище, впроваджуються культурно-мистецькі проекти»,- додав він.

Окрім цього заступник голови ОДА побажав всім учасникам форуму яскравих вражень та плідної роботи.

Зазначимо, участь у форумі беруть представники 4 іноземних країн та 8 областей України, а також 20 районів Львівської області. Форум індустрії туризму і гостинності триватиме до 1 листопада в м.Львів у Палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: 31 жовтня о 9 ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ