На Житомирщині створюватимуться фермерські господарства сімейного типу

На Житомирщині створюватимуться фермерські господарства сімейного типу

31.10.13 09:44 0 1000
Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Рижук 30 жовтня, відповідаючи на запитання журналістів перед початком колегії облдержадміністрації.

« ми працюємо над створенням в області невеликих фермерських господарств сімейного типу. Наша область повністю забезпечує внутрішні потреби рослинницькою продукцією власного виробництва, – пояснив керівник Житомирщини. – Розвиваючи інвестиційні потужності регіону, ми прагнемо створити такі умови, аби жителі області були не лише постачальниками сировини, а й ставали товаровиробниками продукції органічного походження. На це спрямований і Закон України «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини», прийнятий Верховною Радою України 3 вересня».

Посадовець також зазначив: протягом трьох останніх років жителі області освоїли додатково 200 тис. га землі. Це суттєво вплине на розвиток економіки, що передбачають і соціальні ініціативи Президента України.

Загалом на розгляд колегії були представлені питання про підсумки виконання програми соціально-економічного розвитку області за дев’ять місяців, про хід виконання соціальних ініціатив Глави держави та доручень Прем’єр-міністра України, про опалювальний сезон 2013–2014 років, стан розрахунків з підприємства теплоенергетики та підготовку до роботи об’єктів народного господарства у зимових умовах.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ