За замах на вбивство трьох людей рівнянина засудили до позбавлення волі строком на 10 років

За замах на вбивство трьох людей рівнянина засудили до позбавлення волі строком на 10 років

31.10.13 08:50 0 1014
Згідно з ухвалою Апеляційного суду Рівненської області від 14.10.2013 залишено в силі вирок Рівненського міського суду від 15.07.13 стосовно 30-річного Юрія, яким останнього засуджено за ч.3 ст.15 та п.п.1,2 ч.2 ст.115 КК України (за замах на вбивство двох або більше осіб та малолітньої дитини) та призначено міру покарання — 10 років позбавлення волі, а апеляційні скарги обвинуваченого та його захисника – без задоволення.

Доведено, що чоловік на ґрунті неприязних відносин завдав ножові поранення колишнім тестю, тещі та їх 13-річному сину. У такий спосіб чоловік хотів помститися родичам цивільної дружини за зруйновані сімейні стосунки.

— Подія сталася 20.10 2012 в квартирі на вулиці Макарова у м.Рівне, де проживали потерпілі. Потрапити до помешкання колишніх родичів чоловіку вдалося без перешкод, оскільки двері виявилися незамкненими. Непроханий гість спочатку завдав кілька ударів кухонним ножем, який приніс з собою, малолітньому хлопчику, а потім обом господарям, які почувши шум у кімнаті, прибігли на допомогу дитині, — розповів державний обвинувач, старший прокурор прокуратури м.Рівне Василь Суржук. — Довести тяжкий злочин до кінця чоловікові завадив тесть, він почав наносити нападникові удари по голові металевою пилкою, після чого останній втік з місця події. Правоохоронці затримали Юрія за місцем проживання.

За результатами судово-медичної експертизи поранення жінки і чоловіка відносяться до середнього ступеня тяжкості, а їх сина — до тяжкого тілесного ушкодження, яке небезпечне для життя.

Згідно з вироком суду засуджений також повинен відшкодувати завдані матеріальні збитки на загальну суму близько 19 тис. грн. медичним закладам, у які після інциденту доставили на лікування потерпілих та сплатити потерпілим 120 тис. грн. моральної шкоди та ще 10 тис. грн. — матеріальної.

Прес-служба прокуратури м.Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліцію цікавлять ...

КОМЕНТАРІ