На Рівненщині працівники міліції встановлюють обставини загадкової загибелі чоловіка

На Рівненщині працівники міліції встановлюють обставини загадкової загибелі чоловіка

31.10.13 12:19 0 1467
Скелет людини виявили у підсобному приміщенні господарства 62-річної мешканки села Вільгір Гощанського району. Як встановили міліціонери, близько двох років тому власниця обійстя повідомила сусідів та родичів про смерть свого 44–річного сина, якому, як виявилося пізніше, й належать скелетовані рештки.

Череп знайшла сусідка, коли зірвала замок з дверей підсобного приміщення та відразу ж викликала міліцію.

— Працівники міліції відкрили кримінальне провадження, — зазначив начальник Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області Юрій Сістук. — Рештки направлено на судово-медичне дослідження. Триває досудове розслідування.

— Він їздив в Київ працювати охоронником, — говорить мати чоловіка Осмоловська Надія. — Перед смертю мав їхати знову. В цей час я була хвора, інсульт чи цукор, я не знаю, та три доби не вставала. Коли я встала, то в хаті сина ніде не було. Я подумала, що він поїхав. А через два тижні його тіло знайшла в хліві. Як він туди потрапив я не знаю, напевно пішов сам, бо нікого стороннього не було. Я його накрила, замочок «щелкнула» та й усе. Хоронити його навіть не думала, бо не мала за що. Людям в селі сказала, що син помер у Києві, там його кремували, а рештки я похоронила на могилі чоловіка.

Сусіди про матір та її сина нічого доброго не кажуть. У всьому звинувачують оковиту, яку пристрасно вони полюбляли.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у міській раді ...
Наступна новина: В Луцьку з 1 листопада буде ...

КОМЕНТАРІ