Тернопільська міська рада забезпечує житлом чорнобильців

Тернопільська міська рада забезпечує житлом чорнобильців

31.10.13 10:23 0 989
Питання забезпечення соціального захисту чорнобильців на постають дуже гостро. Одним з них є забезпечення житлом громадян, яким згідно Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» гарантовано позачергове право поліпшення житлових умов.

На пільговому квартирному обліку в Тернополі щодо забезпечення житлом за кошти державного бюджету перебувають 38 громадян, віднесених до 1 категорії (тобто інвалідів, захворювання яких пов'язано з Чорнобильською катастрофою).

Потреба у коштах на забезпечення житлом відповідних категорій громадян міста, з урахуванням опосередкованої вартості одного квадратного метра споруджуваного житла, орієнтовно визначена у сумі 10 млн. грн.

Другий рік поспіль в місті реалізовується державна програма забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Виділені в минулому році кошти дозволили поліпшити житлові умови трьом громадянам. Цього року за виділені кошти з бюджету в сумі близько 2 млн. грн. Тернопільська міська рада зможе придбати ще 7 квартир.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех: "Уряд ...

КОМЕНТАРІ