Тернопільський інститут мистецтв відзначив 20-річчя

Тернопільський інститут мистецтв відзначив 20-річчя

31.10.13 10:46 0 1017
Урочиста академія «Мистецькі барви 20-ї осені», присвячена річниці з дня заснування Інституту мистецтв Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка, відбулася 29 жовтня в актовій залі вишу. Святкове дійство зібрало не тільки викладачів та студентів, а й випускників факультету.

«Двадцятирічний ювілей Інституту мистецтв – це важлива подія не тільки в житті педагогічного університету, а й всього міста, - зазначив заступник міського голови, Леонід Бицюра. – Адже тут формується мистецька еліта краю. А без культури і мистецтва, як відомо, будь-яка цивілізація приречена на загибель. студенти факультету мистецтв - переможці міжнародних та всеукраїнських конкурсів та олімпіад з музичного, театрального та образотворчого мистецтва та дизайну. Вони – гордість університету і Тернополя. Я щиро вітаю професорів та викладачів, дякую за високий професіоналізм, нелегку працю та терпіння. Вітаю всіх студентів факультету. Бажаю творчих успіхів, натхнення, чудових ідей та їх втілення! Процвітання Інституту мистецтв та всім, хто тут навчає і навчається!».

За високу професійну майстерність, особисті вагомі культурно-освітні здобутки, активну участь у розбудові гуманітарної галузі міста Тернополя та з нагоди 20-річчя заснування факультету мистецтв Леонід Олексійович вручив грамоти міської ради кращим працівникам факультету.

Також у рамках святкування в університеті триває третя Всеукраїнська науково-практична конференція «Мистецька освіта як чинник людиностановлення». А у фойє вишу діє виставка кращих робіт студентів факультету.

До слова, зараз в Інституті мистецтв працює 5 професорів, 15 кандидатів наук, доцентів, 3 народних артисти України, 7 заслужених артистів, 2 заслужених художники України, 3 заслужені працівники культури та заслужений архітектор України.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: ГО «Форум видавців» ...

КОМЕНТАРІ