На Тернопіллі 95-й річниці утворення ЗУНРу присвячено

На Тернопіллі 95-й річниці утворення ЗУНРу присвячено

31.10.13 09:44 0 1007
Нещодавно на головній пошті Львова відбулась регіональна філателістична виставка “ГАЛФІЛ-2013″, присвячена 95-й річниці утворення Західно-Української Народної Республіки.

Впродовж п’яти днів на виставці демонструвались експонати в класах традиційної та тематичної філателії, одностендових експонатів і філателістичної літератури.

Всього було подано 50 експонатів. Свій доробок представили марколюби з України, Словаччини, Румунії, Білорусі та Росії. Виставку переглянули численні відвідувачі, в тому числі студенти та учні.

Цей своєрідний філателістичний форум став вдалим для тернопільських філателістів, які здобули на ньому одну срібну та чотири бронзових медалі.

Зокрема, срібною медаллю відзначений експонат Юрія Ковалькова «Нобелівська премія: українська проекція». Бронзові нагороди отримали Василь Дідух за експонат «1025-ліття Хрещення Руси-України. Мистецтво і релігія у філателістичних виданнях», Юрій Заблоцький за філателістичну розробку, присвячену Дню Незалежності України, а також бережанські колекціонери Олександр.Караневич, який представив космічну історію в картмаксимумі, і Олег Поливко– за експонат «Місто Бережани в іменах».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підписано Угоду про ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ