У Львові правоохоронці знешкодили вибухонебезпечний пристрій

У Львові правоохоронці знешкодили вибухонебезпечний пристрій

31.10.13 13:56 0 906
Нещодавно на телефон оперативної служби „102” надійшло повідомлення від мешканця Львова про те, що під своїм автомобілем він виявив предмет схожий на вибухівку. За допомогою робото-технічного комплексу «Алевангард» вибухотехніки виявили та знешкодили підозрілий предмет.

У Львові, на вулиці Тернопільській, 35-ти річний львів’янин підійшовши до свого автомобіля «RANGE ROVER» звернув увагу на невідомий предмет з дротами схожий на вибухівку, який знаходився під його автівкою.

На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області.

За допомогою робото-технічного комплексу «Алевангард», призначеного для розвідки та транспортування підозрілих предметів, вибухотехніки ретельно обстежили автомобіль та підозрілий предмет, який згодом транспортували у безпечне місце та знешкодили.

«На місці події працювало понад 60 працівників. Наразі предмет вилучений та направлений на експертизу, з’ясовуються всі обставини. Постраждалих не було», - повідомив начальник Сихівського районного відділу ЛМУ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Антон Тонконог.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). Дане правопорушення карається позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку зареєстровано ...
Наступна новина: Розвиток спортивної галузі ...

КОМЕНТАРІ