В Миколаївській області оголошено про підозру зловмисникові - розпуснику малолітніх

В Миколаївській області оголошено про підозру зловмисникові - розпуснику малолітніх

31.10.13 14:46 0 1046
Судом Новоодеського району Миколаївської області обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно чоловіка, який, спричиняючи шкоду моральному та фізичному розвитку дітей, вчиняв розпусні дії щодо малолітніх.

До міліції звернулась мешканка району та повідомила, що її донька стала жертвою злочину, що вчинив односелець. Жінка розповіла правоохоронцям, що про події вона дізналася спочатку від матері подруги своєї дитини, а потім те ж саме їй підтвердила все і сама малолітня дочка.

Місцева жителька написала заяву до Новоодеського районного відділу про те, як дві дівчинки, п’яти та шести років, гралися на вулиці, коли їх сусід, до речі, дідусь однолітка малолітніх, покликав малечу до себе на подвір’я, мовляв, дасть можливість побавитися, подивитись цікаві речі та погодувати домашню худобу. Дівчатка погодились та пішли за 51-річним чоловіком.

Спочатку дітям було й насправді весело: дідусь водив їх до поросяток, аби вони їх погладили, пригощав цукерками, а потім запросив подивитись фотографії. Світлини мали інтимний характер – на них були зображені оголені люди. Дівчатка, соромлячись, почали відмовлятися від перегляду таких «малюнків», але чоловік почав їм розповідати про те, що вони вже майже дорослі жінки та повинні знати про всі подробиці життя. Більш того, зловмисник почав цілувати дітей, вибираючи при цьому найбільш інтимні частини тіла, а потім «дав волю» і рукам.

Дівчатка боялись чоловіка та просилися, аби той відпустив їх додому, але господар домоволодіння, запевняючи малолітніх у їх нібито повній безпеці, у той же час наполегливо говорив про те, що діти не повинні розповідати своїм батькам про те, що сталося. На щастя, до двору забіг онук чоловіка, який разом із однолітками бавився із цуценям, і дівчата миттєво вискочили на вулицю.

Через кілька днів про подію своїй матері розповіла молодша із потерпілих. Вражена жінка зателефонувала до мами іншої дівчинки і була також першою, хто розповів заявниці про злочин. Питаючи у дітей, чому саме вони не розповіла відразу про скоєне, малолітні відповіли, що просто забули.

За проханням правоохоронців із дівчатками працювали психологи, які й підтвердили те, що діти розповіли про дії дорослого чоловіка та те, що вони дійсно мали місце.

Слідчим відділенням Новоодеського РВ УМВС було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 156 КК України та, керуючись результатами проведених експертиз, згідно з якими було встановлено, що у однієї з дівчаток є у наявності пошкодження легкого ступеню тяжкості в області піхви, що відбулося внаслідок контакту із тупим предметом, тобто пальцем людини, зловмиснику було оголошено про підозру. За узгодженням із прокурором району, винесено клопотання про обрання запобіжного заходу чоловікові у вигляді тримання під вартою.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Бердичеві правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ