У Бердичеві правоохоронці затримали двох молодиків, які заради розваги випробовували пневматичний пістолет на вікнах школи

У Бердичеві правоохоронці затримали двох молодиків, які заради розваги випробовували пневматичний пістолет на вікнах школи

31.10.13 14:52 0 1063
Увечері наприкінці жовтня до Бердичівського міськвідділу міліції звернувся директор однієї з місцевих шкіл з повідомленням про те, що у результаті пострілу розбите віконне скло в одному з класів. Уже за кілька годин правоохоронці встановили невідомих стрільців та доставили до міськвідділу. В одного з них вилучено пневматичний пістолет.

Того вечора у школі в одному з класів проходили батьківські збори, коли почувся незрозумілий шум. Дорослі із подивом виявили три отвори у склопакетах вікна. У цьому ж навчальному закладі розташовується й дільничний пункт міліції, відтак один з батьків відразу кинувся до інспекторів. Ті зреагували миттєво, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

- Ми відразу вибігли на вулицю, щоб визначитись, з якого боку будівлі школи могли знаходитися невідомі, - розповідає дільничний Олександр Грабовський. – Зорієнтувавшись, зрозуміли, що постріли могли бути зроблені поблизу п’ятиповерхівки, розташованої неподалік.

Однак, підозрілих осіб довкола не було. Інспектори почали розпитувати місцевих жителів, чи не помітили вони нічого дивного. З’ясувалось, що кілька хвилин тому дівчата звернули увагу на те, як двоє молодиків вийшли з кущів за 50 метрів від школи й пішли до гуртожитку. Ретельне опитування його мешканців знайти незнайомців не допомогло.

Проте ще за півгодини правоохоронці таки виявили хуліганів – на той час вони шукали розваг уже поблизу одного з пам’ятників, розташованих неподалік. В одного з хлопців знаходився пневматичний пістолет. Обох було доставлено до міськвідділу для з’ясування всіх обставин. Зброю вилучено та направлено на відповідне експертне дослідження.

Обом молодикам по 23 роки і пояснити мотиви своїх дій вони не можуть. Просять вибачення у школи, батьків та кажуть, що стріляли по вікнам, в яких горіло світло, під впливом вжитого алкоголю.

Водночас адміністрація школи та батьки учнів уже подякували працівникам міліції за оперативність та результативність дій. Нині хулігани думають, як відновити пошкоджене майно.

- Подію відповідним чином зареєстровано, - прокоментував начальник Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області Юрій Олефір. – Проводиться з’ясування усіх обставин.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ