Львівщина прийматиме міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців «Титули України-2013»

Львівщина прийматиме міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців «Титули України-2013»

31.10.13 11:43 0 1043
9-10 листопада у спортивному комплексі «Грація» ТВК «Південний» у м. Львові (вул. Щирецька, 36) відбудуться змагання за програмою Чемпіонату України (ювенали-1, латино-американська програма), Кубку України (юніори-2, європейська програма) та традиційні 19-і міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців «Титули України-2013».
Заходи проводяться відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Міністерства молоді та спорту України на 2013 рік, за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Всеукраїнської федерації танцювального спорту.
Учасники змагань – танцювальні пари усіх вікових категорій віком від 4 років до провідних танцюристів майстрів найвищого класу.
Участь у змаганнях враховуватиметься в рейтингу світової класифікації серед молодіжних танцювальних пар, а у інших вікових категоріях – рейтингу Всеукраїнської федерації танцювального спорту.
До Львова прибудуть команди з Республіки Білорусь, Молдови, Республіки Польща, Російської Федерації, Угорщини, а також збірні команди з усіх областей України.
Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Ірена Бусь (м. Львів).
У складі суддівської колегії будуть також працювати: Вітаутас Банкаускас (Литва), Тенгіз Гачечіладзе (Грузія), Євгеній Гаврилов (Російська Федерація), Петру Гозун (Молдова), Агнеш Югаш (Угорщина), Гор Ван ден Строт (Голландія), Пьотр Заморські (Польща) та судді вищої категорії Всеукраїнської федерації танцювального спорту.
Традиційно на п'єдесталах пошан очікуємо й львівські танцювальні пари зі спортивних клубів: «Лідер», «Едельвейс», «Талісман», «Фокстрот», «Естет», яких тренують кращі фахівці Львівщини: Олена Радченко, Олег Левицький, Ганна Загребіна, Андрій і Олена Поливки, Маркіян Муж.
Церемонія урочистого відкриття змагань відбудеться 10 листопада 2013 року о 13.30.
Початок змагань щоденно о 10.00, 13.30, 18.30.

Ольга Любичанківська, головний спеціаліст управління молоді та спорту ЛОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ