В Луцьку канікули – пора спортивна

В Луцьку канікули – пора спортивна

31.10.13 14:08 0 944
29-30 жовтня, під час шкільних канікул, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на спортивних майданчиках зі штучним покриттям (вул. Декабристів, 23 та ЗОШ № 23) організував турнір з міні-футболу серед команд клубів за місцем проживання. Турнір відбувся в рамках продовження проекту «Fair Play – Чесна Гра», який активно впроваджується у нашому місті. За право бути найсильнішим змагалося 6 команд клубів, у складі яких брали участь кращі футболісти мікрорайонів нашого міста.

Змагання проходили у захоплюючій боротьбі. Кожна команда боролась до останньої хвилини, що не зменшувало інтригу та азарт впродовж усього турніру.

За результатами дводенної напруженої боротьби переможцем змагань стали юні футболісти з клубу «Олімпія» (спеціаліст Ніна Лисенко). Друге місце у клубу «Білий м’яч» (Юрій Остромецький), а замкнула трійку призерів команда клубу «Одісей» (Олег Хлопіцький).

На завершення змагань переможці та призери були нагороджені дипломами та призами міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також у якості заохочення - квитками на перегляд футбольного матчу Чемпіонату України з футболу між командами «Волинь» Луцьк – «Шахтар» Донецьк .

На цьому спортивна програма шкільних канікул не завершується. У перший день листопада МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з підприємцем Олександром Оришком, в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, проведуть змагання серед клубів за місцем проживання з подолання смуги перешкод на підвісній туристично-екологічній доріжці.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримські правоохоронці ...
Наступна новина: У м. Кривий Ріг громадяни ...

КОМЕНТАРІ