З Берегівської обласної психіатричної лікарні Закарпатської області втік злочинець

З Берегівської обласної психіатричної лікарні Закарпатської області втік злочинець

31.10.13 12:07 0 1090
Ранньої пори, до Берегівського районного відділу внутрішніх справ, надійшло повідомлення про зникнення із режимного медичного закладу, а саме обласної психіатричної лікарні, одного з хворих, який був направлений на лікування відповідно до постанови Ужгородського міскрайонного суду Закарпатської області.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі із керівництвом підрозділу.

У ході встановлення обставин стало відомо, що втікачем виявився раніше вже судимий та, відповідно, на теперішній час перебувавший на примусовому лікуванні у психіатричній лікарні із посиленим наглядом за постановою Ужгородського міскрайонного суду, по кримінальній справі, щодо скоєння групового розбійного нападу, незаконного заволодіння транспортним засобом та незаконного поводження із зброєю - громадянин:

Яцканич Милан Анатолійович, 04 січня 1980 року народження, уродженець та мешканець міста Мукачево Закарпатської області. (див. фото)

Втеча мала місце 31.10.2013 нічної пори. Громадянин Яцканич Милан Анатолійович на зріст 180-185 см., спортивної тілобудови, волосся темне, явні особливі прикмети відсутні, Був одягнений: у спортивний костюм салатового кольору, темні гумові тапочки.

Громадяни, які можливо бачили вказану особу, прохання звернутися до районного відділу міліції для надання допомоги у розшуку злочинця, або передзвонити на наступні номери телефонів (03141) 4 25 02, та 095 564 19 99 - чергова частина Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оголошено вирок двом ...
Наступна новина: Чернівці: У вечорі пам’яті ...

КОМЕНТАРІ