На Хмельниччині відбулись обласні змагання ланок газодимозахисної служби

На Хмельниччині відбулись обласні змагання ланок газодимозахисної служби

31.10.13 12:36 0 974
30 жовтня на базі 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Хмельницького відбулись обласні змагання ланок газодимозахисної служби оперативно-рятувальних підрозділів області. У змаганнях взяли участь 22 команди рятівників з усіх районів області.

Завдання учасників змагань досить складне. Першим випробуванням для вогнеборців була ліквідація умовної пожежі та пошук потерпілого серед густого диму в лабіринтах теплодимокамери. Другим завданням було проведення оперативного розгортання та рятування потерпілого з вікна третього поверху навчальної вежі. І все це потрібно зробити якомога швидше та у важкому спорядженні газодимозахисника.

У напруженій і нелегкій боротьбі призові місця розподілилися наступним чином: перше місце здобула команда з міста Старокостянтинова, срібло дісталось команді 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Хмельницький, а бронзовим призером змагань стала команда з селища Теофіполь.

Такі змагання вкрай необхідні для підвищення фахового рівня рятувальників, адже кожна третя пожежа ліквідовується саме ланками газодимозахисної служби. У Хмельницькій області приділяється особлива увага підвищенню боєздатності і вдосконаленню професійної майстерності особового складу підрозділів, адже вміння швидко та професійно виконувати дії та приймати рішення в екстремальних умовах – найважливіший фактор у діяльності рятувальників.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянину присвоєно ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ