У Львівській області Ірина Сех пропонує відзначити 930-річчя Бродів на державному рівні

У Львівській області Ірина Сех пропонує відзначити 930-річчя Бродів на державному рівні

31.10.13 13:29 0 1007
30 жовтня 2013 року народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех запропонувала відзначити 930-ту річницю заснування міста Броди на державному рівні. Відповідний проєкт постанови свободівка зареєструвала у Верховній Раді України.

Як зазначила авторка депутатської ініціятиви, у 2014 році виповнюється 930 років місту Броди – одному з найдавніших міст Львівщини. Враховуючи історичне й культурне значення Бродів Львівської области, та у зв'язку з його 930-річчям, Ірина Сех пропонує утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів. У плані заходів передбачити проведення культурно-мистецьких, спортивних та освітніх заходів; реставрацію пам'яток архітектури, історії та культури; проведення заходів із впорядкування житлово-комунального господарства та соціяльної інфраструктури міста; поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг міста.

У проєкті постанови передбачено рекомендувати Державному комітету телебачення і радіомовлення України організувати висвітлення заходів у засобах масової інформації; Національному банку України – виготовити і ввести в обіг ювілейну монету; Українському державному підприємству поштового зв'язку "Укрпошта" – видати серію поштових марок та наборів листівок, присвячених 930-річчю міста Броди Львівської области.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Fitch прогнозує Україні ...

КОМЕНТАРІ