У Львові правоохоронці розшукали матір, яка підкинула немовля до дитячого будинку

У Львові правоохоронці розшукали матір, яка підкинула немовля до дитячого будинку

31.10.13 12:37 0 998
Менше доби знадобилося львівським правоохоронцям, щоб розшукати жінку, яка підкинула своє новонароджене немовля на поріг дитячого будинку.

На номер оперативної служби «102» надійшло повідомлення від завідуючої дитячого будинку дитини № 2 міста Львова про те, що на порозі біля входу до приміщення дитячого будинку одна з медсестер виявила немовля – хлопчика, який був замотаний в рушник і коричневу жіночу куртку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та бригада швидкої допомоги для огляду дитини. Встановлення особи та розшук горе-матері тривали менше доби. Як з’ясувалося, маля підкинула 27-річна львів’янка.

Після пологів жінка з новонародженим два тижні перебувала у пологовому будинку, а як тільки виписалась – залишила дитину на порозі дитячого будинку.

«Я не планувала його забирати собі, в мене вже є одна дитина, друга мені не потрібна», - розповіла молода жінка.

«Дитина доглянута і одяг на ній був чистий. Після поверхневого огляду хлопчика забрали в лікарню, оскільки медики повідомили, що є підозра на бронхіт. Матір пояснює свій вчинок тим, що немає коштів для догляду за дитиною», - розповів виконуючий обов’язки начальника сектору КМСД Франківського РВ майор міліції Олександр Колодій.

Вирішується питання про притягнення жінки до відповідальності.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ