На Рівненщині правоохоронці затримали дівчину, яка обікрала подругу

На Рівненщині правоохоронці затримали дівчину, яка обікрала подругу

31.10.13 13:03 0 1052
Оперативники Рівненського міського відділу затримали 20-річну Наталію, уродженку Радивилівського району. Дівчина зняла з чужої банківської картки близько 2500 гривень, яку викрала у своєї сусідки по кімнаті.

Наталія та Світлана мешкали в одній кімнаті, котру винаймали в обласному центрі. З першого дня знайомства у них склалися дружні стосунки. Тож дівчата залишали дорогоцінні речі, гроші та банківські картки на видному місці.

Одного дня 22-річна Світлана пішла до відділення банку аби оформити кредитну картку. Товаришку, котра особливо нічим не була зайнята, попросила піти з нею. Процедура пройшла вдало і за кілька годин оформлення паперів, Світлана стала володаркою кредитки.

Здивуванню дівчини не було меж, коли одного дня вона вирішила скористатися карткою, а коштів на ній не виявилося. Останнє, що спало на думку Світлані – це те, що гаманець в котрому була кредитна картка, якимось чином опинився у її подруги.

20-річна Наталія заперечувала причетність до загадкового зникнення коштів із картки, тоді дівчина звернулася до Рівненського міського відділу міліції. Оперативникам не довелось довго шукати крадійку. Через кілька днів зловмисниця зізналась у скоєному. «Горе-подруга» розповіла, що пін-код до пластикової картки побачила, коли була в банку.

— Дане повідомлення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 відкрито кримінальне провадження (крадіжка вчинена повторно) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. — Триває досудове слідство.

Надія Юрчук,

Рівненський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині стартує ...
Наступна новина: Діяльність Північно – ...

КОМЕНТАРІ