Тернопільські міліціонери оперативно вийшли на слід підозрюваних у вчиненні розбійного нападу

Тернопільські міліціонери оперативно вийшли на слід підозрюваних у вчиненні розбійного нападу

31.10.13 13:12 0 1016
Сварка через гроші обернулася для мешканця села Озеряни Борщівського району нічними розбірками. За захистом 43-річний селянин прийшов до місцевих правоохоронців. Міліціонери оперативно встановили осіб, причетних до нападу - ними виявилися троє жителів села Жилинці цього ж району.

Потерпілий та підозрювані раніше знайомі не були. Випадок звів 23-річного жителя села Жилинці із 43-річним озерянцем. Останній надав молодому чоловікові дрібну послугу, за що той дав йому п’ятдесят гривень, сподіваючись, що той поверне йому половину.

Увечері молодик зустрівся зі своїм односельцем і згадав про п’ятдесят гривень, з яких не отримав решту. Згадане спровокувало агресивний настрій. Рішення було миттєвим – повернути своє. До компанії обділений месник покликав товариша та брата.

Троє злочинців увірвалися до хати 43-річного жителя села Озеряни та почали стусанами вибивати гроші. Чоловік твердив, що нікому нічого не винен. Тоді найстарший зі зграї – 30-річний чоловік вхопив зі столу кухонний ніж. Прикладене до горла лезо змусило потерпілого віддати усе, що мав – понад триста гривень. Та грошей виявилося замало – прихопили мобільний телефон, а котромусь зі зграї знадобився ще й дешевий одеколон.

Як розповів начальник Борщівського райвідділу внутрішніх справ Петро Фурман, поскаржитися на своїх кривдників потерпілий прийшов до дільничного інспектора. Одразу на місце злочину виїхала слідчо-оперативна група і вже на місці вдалося встановити осіб, причетних до нападу. Усі троє – жителі Жилинців, віком від 20 до 30 років. Молоді люди ніде на працюють.

Щодо підозрюваних розпочато кримінальне провадження за статтею 187 КК. Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ